​Efterisolering sikrer et bedre indeklima

Vi efterisolerer med Rockwool og Glasuld

Overvejer du, om dit hus har behov for efterisolering? Hos Kjærs Totalisolering er vi eksperter i at isolere og efterisolere huse for private og erhverv i bl.a. Galten, Aarhus, Hammel og Hasselager samt mange andre steder.

Vi er et kvalitetsbevidst isoleringsfirma, og vi har stor erfaring med alle former for isolering i høj kvalitet. Vi arbejder bl.a. med Rockwool- og Glasuld-produkter (Isover). Vi anvender derimod ikke papiruld.

Få en stabil temperatur og en lavere varmeregning

Du kan spare penge på varmeregningen ved at have en ordentlig isolering. Samtidig vil du få et bedre indeklima uden træk og kulde samt en mere stabil indendørstemperatur. 

Det forlænger husets levetid. Dertil kommer, at det gør huset mere miljøvenligt, og at huset får en forbedret energimærkning.

Som isolatør udfører vi alle former for isoleringsopgaver. Det kan være af dit hus eller sommerhus, og det kan f.eks være isolering af loft., din facade eller din kælder. Det kan også være hulmursisolering med videre. Vi tilbyder naturligvis både rådgivning og termografering forud for isoleringsopgaven.​

Vi kan bl.a. tilbyde:

Hvad koster en efterisolering?

Vores priser for efterisolering afhænger af flere forhold. I visse tilfælde er det tilstrækkeligt at lægge et ekstra lag, mens isoleringen skal udskiftes i andre tilfælde. 

En facadeisolering kan være lidt mere kompleks end en loftisolering. Dog kan du altid forvente en rimelig pris, og så har du mulighed for at anvende håndværkerfradraget.

Kontakt os for at høre mere om muligheden for termografering og rådgivning. 

Vi kan også lave et uforpligtende tilbud på isoleringsarbejdet med det samme, men vi kommer først ud for at se nærmere på opgaven og for at få en snak.​

Kontakt

Har du nogle spørgsmål til os?

Udfyld nedenstående formular, og få et tilbud på dit projekt.

Vi bestræber os på, at besvare dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

✓ + 40 års erfaring​

✓ Kvalitetsgaranti​

✓ Rimelige priser

Firma​

KJÆRS TOTALISOLERING V/LEO KJÆR

CVR: 14620788

​Kontakt

Telefon: 40 37 93 14 og 86 95 44 55

E-mail: info@kjaers-totalisolering.dk