Hulmursisolering og facadeisolering af huse​

Er det ved at være tid til en hulmursisolering? Hos Kjærs Totalisolering udfører vi hulmursisolering og facadeisolering af huse og ejendomme hos kunder i blandt andet Galten, Aarhus, Hasselager, Hammel og omegn. Vi er et kvalitetsbevidst isoleringsfirma med stor ekspertise i alle former for isoleringsopgaver - herunder tilbyder vi blandt andet loftisolering.

Tykt lag mineraluld ved hulmursisolering og facadeisolering

​Ydermuren er den største yderflade i de fleste boliger, og derfor kan der være et stort varmetab. Vi benytter mineraluld til alle former for isoleringsopgaver, og vi lægger typisk 8-10 centimeter.

Samtidig kan kuldebroer være med til at skabe et dårligt indeklima. Derfor kan det altid betale sig med både hulmursisolering og facadeisolering.

Vi tilbyder blandt andet:

Mange ældre huse har en hulmur, men ingen isolering. Nyere huse kan have en dårlig isolering, men hulmursisoleringen kan ligefrem være faldet sammen eller ødelagt på anden vis. Vi tilbyder både rådgivning og termografering i forbindelse med isolering af hulmur og facade.

Vi leverer kvalitetsarbejde til rimelige priser, og vi sørger altid for at overholde alle aftale- og leveringsbetingelser. Vi bestræber os samtidig på at gennemføre arbejdsopgaven hurtigt og effektivt.

Kontakt os for at få et tilbud på isolering

​I er altid velkomne til at få mere at vide om facadeisolering og hulmursisolering samt om vores priser. Vi udarbejder gerne et gratis og uforpligtende tilbud med en god pris på isolering af hulmur og facade.

Du kan ringe på telefon 40 37 93 14 og 86 95 44 55, hvis du vil have mere information. Du kan også skrive til os på e-mail info@kjaers-totalisolering.dk.​

Kontakt

Har du nogle spørgsmål til os?

Udfyld nedenstående formular, og få et tilbud på dit projekt.

Vi bestræber os på, at besvare dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

✓ + 40 års erfaring​

✓ Kvalitetsgaranti​

✓ Rimelige priser

Firma​

KJÆRS TOTALISOLERING V/LEO KJÆR

CVR: 14620788

​Kontakt

Telefon: 40 37 93 14 og 86 95 44 55

E-mail: info@kjaers-totalisolering.dk