Loftisolering med mineraluld

LoftIsolering og efterisolering af loft

Overvejer du en loftisolering? Hos Kjærs Totalisolering har vi stor ekspertise med isolering af loft – herunder mineraluldsisolering. Vi tilbyder også efterisolering af loft. Vi er et kvalitetsbevidst isoleringsfirma, og vi udfører isoleringsopgaver for kunder i bl.a. Galten, Aarhus, Hammel, Hasselager og omegn.

Mineraluldsisolering med Rockwool og glasuld

Du vil få en bedre varmeudnyttelse og opnå en besparelse på varmeregningen, hvis du har en ordentlig loftisolering.

Vi udfører mineraluldsisolering, og benytter derfor aldrig papiruld. Vi arbejder primært med Rockwool og glasuld-produkter (Isover). Vores erfaring fortæller os, at det giver de bedste resultater. Vi tilbyder bl.a.:

Det er især fordelagtigt med efterisolering, hvis du ikke bruger loftet. Alle former for isolering bliver tjent hjem i løbet af få år. Det gælder også isolering af loft, og det er derfor en relativt billig investering. Ofte medfører det også et bedre indeklima.

Vi leverer altid kvalitetsarbejde til rimelige priser, ligesom vi sørger for at overholde alle aftale- og leveringsbetingelser.

Vi bestræber os i det hele taget på at gennemføre opgaven hurtigt og effektivt. Samtidigt tilbyder vi både rådgivning og termografering af boligen eller ejendommen.

Hvad koster isolering af loft?

Pris på loftisolering afhænger bl.a. af, hvor meget isolering, der er behov for, og om der er tale om ny loftisolering eller en efterisolering.

Ønsker du en konkret pris på isolering af loft eller mineraluldsisolering, er du mere end velkommen til at kontakte os. Så udarbejder vi et uforpligtende tilbud til dig.

Kontakt

Har du nogle spørgsmål til os?

Udfyld nedenstående formular, og få et tilbud på dit projekt.

Vi bestræber os på, at besvare dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

✓ + 40 års erfaring​

✓ Kvalitetsgaranti​

✓ Rimelige priser

Firma​

KJÆRS TOTALISOLERING V/LEO KJÆR

CVR: 14620788

​Kontakt

Telefon: 40 37 93 14 og 86 95 44 55

E-mail: info@kjaers-totalisolering.dk