✓ + 40 års erfaring​

✓ Kvalitetsgaranti​

✓ Kvalitetsgaranti​

Få tilbud på tlf.: 40 37 93 14 //​ 86 95 44 55

​Loftisolering og efterisolering af loft

Overvejer I en loftisolering? Hos Kjærs Totalisolering har vi stor ekspertise med loftisolering med mineraluld. Vi tilbyder også efterisolering af loft med videre. Vi er et kvalitetsbevidst isoleringsfirma, og vi laver isoleringsopgaver for kunder i blandt andet Galten, Aarhus og Silkeborg samt mange andre steder.

Rockwool og Glasuld til loftisolering

​I vil få en bedre varmeudnyttelse og opnå en besparelse på varmeregningen, hvis I har en ordentlig loftisolering. Vi benytter mineraluld til isolering af loft, og vi benytter aldrig papirisolering. Vi arbejder primært med Rockwool og Glasuld-produkter (Isover). Det giver de bedste resultater.

Vi tilbyder blandt andet:

  • Efterisolering af loft
  • Loftisolering med mineraluld
  • Isolering af nye huse med flade tage
  • Andre former for isoleringsopgaver​

Det er især fordelagtigt med efterisolering, hvis I ikke bruger loftet. Alle former for isolering bliver tjent hjem i løbet af få år. Ofte medfører det også et bedre indeklima.

Vi leverer altid kvalitetsarbejde til rimelige priser, ligesom vi sørger for at overholde aftale- og leveringsbetingelser. Vi bestræber os i det hele taget på at gennemføre opgaven hurtigt og effektivt. Samtidig tilbyder vi både rådgivning og termografering af boligen eller ejendommen.

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud

​I er meget velkomne til at kontakte os for at høre mere om priser og loftisolering. Vi laver gerne et gratis og uforpligtende tilbud med en god pris på isolering.

Du kan ringe på telefon 40 37 93 14 og 86 95 44 55 for at høre mere. Eller du kan skrive til e-mail info@kjaers-totalisolering.dk.​

Kontakt

Har du nogle spørgsmål til os?

Udfyld nedenstående formular, eller ring til os på telefon: 40 37 93 14 eller 86 95 44 55.

Vi bestræber os på, at besvare dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma​

KJÆRS TOTALISOLERING V/LEO KJÆR

CVR: 14620788

​Kontakt

Telefon: 40 37 93 14 og 86 95 44 55

E-mail: info@kjaers-totalisolering.dk